Siirry suoraan sisältöön

Meistä

Casalen

Kun etsinnässä on ravintola, joka tarjoaa monipuolisia palveluja, olet tullut oikealle sivustolle. Me tarjoamme catering-palveluita ja ravintolapalveluita. Kaikki haluavat varmasti löytää luottopaikan, josta saa mahdollisimman monipuolisia palveluita. Meillä voit istahtaa ruoan ääreen ja nauttia hyvästä ruoasta.

Juhlapalvelu on yksi monista tarjoamistamme palveluista. Kun haluat järjestää upeat juhlat, mutta päästä vähemmällä uurastuksella, me autamme juhlien järjestämisessä. Valmistamme ruoat, kuljetamme ne juhlapaikalle ja halutessasi tarjoilemme juhlaruoan. Me teemme juhlajärjestelyt puolestasi, jotta sinä voit nauttia juhlista. Meiltä löydät siis ratkaisun, olipa tarve sitten sunnuntaibrunssi, lounas tai vaikkapa juuri juhlatilaisuus aterioineen. Voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjouksen haluamastasi palvelusta.

Casalen

Ilmainen tarjous

Jättämällä meille yhteydenottopyynnön, teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen haluamastasi palvelusta, joita tarjoamme. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Casalen  * Emme jaa tietojasi.

  Casalen

  Yrityksemme henkilöstö

  Yrityksemme yhteyshenkilö

  Kun haluat nauttia laadukkaasta A la carte -päivällisestä, voit olla varma, että meillä et tule pettymään. Niin ravintola kuin catering-palvelukin on täynnä oman alansa ammattilaisia, jotka tuottavat laadukasta palvelua. Erityisosaamistamme ovat catering ja lounas sekä brunssi. Kokkimme ovat erikoistuneita pitopalveluruokiin ja lounaan valmistamiseen. Raaka-aineet ovat mahdollisimman lähellä tuotettuja ja suosimme kotimaisia raaka-aineita keittiössämme. Tarjoilijamme ovat ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Heidän puoleensa voit kääntyä, mikäli sinulla on esimerkiksi kysymyksiä koskien ruoan allergeeneja. Olemme ottaneet erilaiset ruokavaliot huomioon jo menua laatiessamme. Voit myös pyytää annosta juuri sinulle sopivilla raaka-aineilla.

  Yrityksemme vahvuudet

  Ruokailu on osa jokapäiväistä elämäämme. Olemmekin halunneet kouluttaa henkilöstöämme, jotta asiakas saisi laadukasta palvelua ja laadukkaita tuotteita. Yrityksemme vahvuuksia on erilaiset sertifikaatit, joita olemme saavuttaneet säännöllisesti. Myös henkilökuntamme on saavuttanut erilaisia tunnustuksia ja voittoja. Yksi suuri vahvuutemme on kotimaisuus. Käytämme aina mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita. Pyrimme myös suosimaan alueemme pientuottajia, joilta tilaammekin suuren osan ravintolamme raaka-aineista. Myös kierrätys on yrityksemme yksi pääteemoista. Pyrimme kierrättämään mahdollisimman paljon ravintolassamme käyttämiämme materiaaleja.

  Casalen
  Casalen
  Casalen

  Yrityksellämme on sertifikaatteja ja Casalen on usean yrityksen yhteistyökumppani

  Sertifikaatit

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen