Siirry suoraan sisältöön

Juhlapalvelu

Catering-palvelu helpottaa juhlien järjestämisessä

Casalen on toiminut ravintola-alalla pitkään. Meillä on vuosien kokemus juhlien järjestämisestä ja catering-palvelusta. Täytekakut ovat yksi ylpeyden aiheemme. Olemme valmistaneet kakkuja lukuisiin erilaisiin juhliin. Ruokatarjoilu sisältääkin usein täytekakun ja kahvin. Halutessasi voimme valmistaa kakut ja muut tarjottavat myös gluteenittomina ja laktoosittomina.

Ruokatarjoilu pitää sisällään salaatit, leivät, juomat, pääruoan sekä jälkiruoan ja kahvin. Kaikki tarjottavat on mahdollista valmistaa myös erityisruokavaliota noudattavalle soveltuvaksi. Otamme huomioon kaikki toiveesi ja toteutamme ruokatarjoilun niiden mukaan. Lisäksi voimme valmistaa myös lapsille aivan oman lasten menun, joka kootaan toiveidesi mukaan.

Palveluitamme on mahdollista tilata myös muille paikkakunnille. Paikkakunnat, joissa toimimme ovat Lohja ja Nummela. Jos siis haluat tilata catering-palvelun näille paikkakunnille, se onnistuu.

Juhlapalvelu

Pyydä tarjous

Juhlapalvelu tekee juhlien järjestämisestä helppoa

Jos haluat keskittyä juhlista nauttimiseen ja vieraiden kanssa seurusteluun, sinun kannattaa pyytää tarjous juhlapalvelustamme. Kauttamme järjestyy myös juhlatila Lohja ja myös juhlien tarjoilu. Pyytämällä tarjouksen, saat kokonaisarvion juhlapalvelun kustannuksista. Palvelu räätälöidään toiveidesi mukaiseksi kokonaisuudeksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous. Näin voimme alkaa yhdessä suunnitella sopivaa kokonaisuutta juhliesi järjestämiseksi. Kerro yhteydenottolomakkeella hieman millaisista juhlista on kyse. Mainitse myös alustava osallistujien määrä ja haluamasi palvelut.

Juhlapalvelu  * Emme jaa tietojasi.

  Saamiamme asiakaspalautteita

  Kokemuksia juhlapalvelusta

  Juhlien järjestäminen ei voisi olla enää helpompaa, kun käyttää apuna Casalenin juhlapalvelua. Kiitos ystävälliselle ja ammattitaitoiselle henkilökunnalle, jonka ansiosta juhlamme onnistuivat täydellisesti. Itse meidän ei tarvinnut stressata juhlien järjestelyistä ollenkaan.
  Salla
  Juhlapalvelu
  Järjestin yritystilaisuuden Casalenin juhlapalvelun avulla. Se oli todella helppoa ja vaivatonta. Hintakaan ei päätä huimannut. Tarjoilut olivat maukkaita ja juomia oli sopivasti. Itse ei tarvinnut edes siivota juhlatilaa tilaisuuden jälkeen.
  Pekka H.
  Juhlapalvelu
  Järjestimme ristiäiset Casalenin ravintolatiloissa. Tila oli sopivan kokoinen ja viihtyisä. Tarjoilut olivat todella upeat ja maistuivat vieraille. Tarjoilu ja siivous kuului palvelupakettiin, joten pääsimme itse juhlien järjestämisessä todella vähällä vaivalla.
  Satu M.
  Juhlapalvelu

  Huomioimme erityisruokavaliot

  Kun tilaat juhlapalvelustamme tarjottavia juhliisi, voit mainita, mikäli haluat että ne valmistetaan jonkin erityisruokavalion mukaan. Otamme kaikki toiveet huomioon ja valmistamme tarjottavat toiveidesi mukaan. Valmistamme muun muassa herkullisia gluteenittomia täytekakkuja ja keksejä. Kaikki tarjoamamme ruoat ovat laktoosittomiksi valmistettuja. Voit tilata meiltä myös vegaaniset tarjottavat.

  Juhlapalvelu
  Juhlapalvelu
  Juhlapalvelu

  Yrityksellämme on pitkä kokemus alalta

  Yrityksemme laaja kokemus muun muassa ravintola-alalta ja juhlien järjestämisestä takaa sinulle onnistuneet juhlat. Olemme järjestäneet lukuisia erilaisia pieniä ja suuria juhlia.

  Olemme tottuneet järjestämään muun muassa häitä, ristiäisiä, monenlaisia yritysjuhlia, syntymäpäiviä ja pikkujouluja. Palvelemme sekä yritysasiakkaita että yksityisiä henkilöitä.

  Juhlapalvelumme avulla järjestät juhlat kuin juhlat edullisesti. Kokoamme juuri tarpeitasi vastaavan palvelupaketin, jotta vältät turhat kustannukset. Koska palvelumme ei ole paikkakuntaan sidottu, voit järjestää juhlat missä tahansa kaupungissa, jossa toimimme. Jos sinulla ei ole juhlatilaa valmiiksi tiedossa, voit vuokrata tilan juhlaa varten meiltä.

  Ruokatarjoilu ja juhlapaikan koristelu sekä loppusiivous onnistuvat helposti ja edullisesti kauttamme. Juhlien järjestäminen sujuu siis vaivatta.

  Ruokatarjoilu ammattilaisten avulla

  Työntekijöillämme on hygieniapassit

  Kaikki työntekijämme ovat saaneet hygieniapassin, joka on edellytys ravintolassa ja elintarvikkeiden parissa työskentelylle. Catering Lohja hoituu siis ammattitaidolla ammattilaisten tekemänä.

  Palvelumme kulmakivenä on vastuullisuus. Me haluamme tarjota palvelua, joka on vastuullista kaikin puolin. Hygieniaan kiinnitämme erityistä huomiota. Ravintolamme siisteydestä huolehdimme myös erityisen hyvin.

  Juhlapalvelu ja sen mukana tulevat tarjoilijat ja kokit työskentelevät vastuullisesti elintarvikkeiden parissa. Kaikki käyttämämme elintarvikkeet ovat taatusti tuoreita ja työvälineiden hygieenisyydestä huolehdimme tarkasti. Haluamme, että sinulla on onnistuneet juhlat, joissa vieraat viihtyvät. Huolehdimme puolestasi kaikesta juhliin liittyvästä, joten sinä voit keskittyä itse juhlaan ja tietenkin myös vieraiden kanssa seurusteluun.

  Juhlapalvelu
  Juhlapalvelu
  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen