Siirry suoraan sisältöön

Lounas Nummela

Lounas joka arkipäivä

Tervetuloa lounaalle tunnelmalliseen ravintolaamme, johon mahtuu ruokailemaan suurempikin seurue. Lounaalla on tarjolla buffetti, josta voit valita lautasellesi ravintolamme herkkuja. Lounaan voit nauttia ravintolassamme tai napata mukaan vaikkapa työpaikalla syötäväksi. Lounas sisältää myös jälkiruoan ja kahvin tai teen.

Lounas on ravintolassamme tarjolla joka arkipäivä. Ravintolallamme on käytössä viikoittain vaihtuva lounasmenu. Lounaaksi voit valita myös keiton tai salaatin. Myös niihin kuuluu lisäksi jälkiruoka ja kahvi tai tee. Buffettimme runsaasta ja vaihtelevasta pöydästä ruokailee vuosittain useita kymmeniätuhansia tyytyväisiä ruokailijoita. Tule sinäkin maistamaan lounastamme.

Lohja ja Nummela ovat alueita, joissa toimimme. Mikäli haluat voit tilata meiltä lounaan vaikkapa työpaikkasi henkilöstölle. Toimitamme tilauksesta aterioita isommille porukoille.

Lounas Nummela

Pyydä tarjous

Lounas Nummela on vaihtoehto työpaikkaruokailulle

Mikäli omat eväät alkavat kyllästyttää ja haluat vaihtelua työpaikkaruokailuun, kannattaa poiketa meillä. Lounaaseen kuuluu lisäksi herkullinen jälkiruoka, jota useinkaan omissa eväissä ole. Lisäksi jälkiruoan kanssa voit nauttia jälkiruokakahvista tai teestä. Työpaikalle tilattuna sinun ei tarvitse käyttää aikaa ravintolaan siirtymiseen, joten ruokailulle jää enemmän aikaa. Pyydä rohkeasti tarjous lounaasta! Erityisen edulliseksi tulee, jos tilaat lounaan isommalle porukalle, vaikkapa koko toimipisteen työntekijöille. Täytä lomake ja pyydä tarjous!

Lounas Nummela  * Emme jaa tietojasi.

  Ravintolamme saama asiakaspalaute

  Kokemuksia lounaasta

  Käyn arkena säännöllisesti teillä lounaalla. Olen kehunut lounasta myös työkavereilleni ja hekin ovat ihastuneet ruokaanne. Teille palaa mielellään aina uudestaan ja uudestaan. Myös ravintolan tunnelma on viihtyisä ja mukavan rauhallinen.
  Anniina
  Lounas
  En jaksa arkena tehdä ruokaa vain itselleni, mutta onneksi ravintolassanne on todella maukas ja runsas lounas. En vaihtaisi lounaspaikkaa enää mistään hinnasta. Tarjoilijat ovat myös aina todella miellyttäviä ja kohteliaita.
  Pirjo
  Lounas
  Tyttäreni houkutteli minut kerran ravintolaanne lounaalle. Ihastuin ravintolan ilmapiiriin ja ystävälliseen palveluun. Olen käynyt lounaalla nyt useita kertoja ja ruoka on ollut aina maittavaa ja terveellistä. Suuri kiitos hyvälle lounaspaikalle.
  Kaisa
  Lounas

  Nopea tarjous

  Kun jätät meille tarjouspyynnön, otamme sinuun yhteyttä parin arkipäivän sisällä. Voimme yhdessä miettiä, mikä on juuri sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus. Laskemme tarjouksen henkilömäärän perusteella. Kannattaa etukäteen miettiä, montako ruokailijaa osallistuu ja onko sinulla joitain erityistoiveita ruoan suhteen. Toteutamme myös erityistoiveita kuten esimerkiksi erityisruokavalioon soveltuvia lounaita.

  Kotimaisista raaka-aineista valmistettua ruokaa

  Kaikki käyttämämme liha on peräisin Suomesta ja sen alkuperä on jäljitettävissä. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita. Liha tulee lähialueiden pientuottajilta.

  Kotimaisuus, tuoreus ja puhtaus ovat palvelumme kulmakiviä. Myös luomuruoka on ravintolamme ylpeyden aihe. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

  Kaikki ravintolassamme valmistettu kala on vastuullisesti pyydettyä. Tarjoilemamme kalan alkuperä on aina myös jäljitettävissä. Käytämme annoksissamme mahdollisuuksien mukaan lähialueiden kalastajien pyytämää kotimaista kalaa. Valitsetpa lautasellesi sitten kalaa tai lihaa, voit olla varma, että se on tuoretta ja sen alkuperä on jäljitettävissä.

  Lounas Casalenissa koostuu aina tuoreista raaka-aineista, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja. Näin me varmistamme asiakkaidemme tyytyväisyyden.

  Lounas Nummela
  Lounas Nummela

  Lounas ammattitaidolla

  Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti

  Jatkuvan kehityksemme takana on jatkuva henkilöstömme koulutus. Ravintola-ala kehittyy jatkuvasti, joten haluamme pitää henkilöstömme osaamisen ajan tasalla. Kun haussa on catering Lohja voit hyvillä mielin kääntyä ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen.

  Kaiken a ja o on hygienia. Siksi jokaiselta ravintolassamme työskentelevältä löytyy voimassa oleva hygieniapassi. Puhtaus ja tuoreus ovat avainasemassa ravintolassamme.

  Niin lounas Nummela, brunssi kuin juhlapalvelummekin pyörivät ammattitaitoisen ja vastuullisen henkilökunnan avustuksella. Voit tulla koska tahansa meille ruokailemaan hyvillä mielin, sillä pidämme huolen siitä, että tarjoamme asiakkaillemme vain ja ainoastaan tuoretta, puhdasta ja vastuullisesti tuotettua ruokaa. Olet tervetullut ravintolaamme nauttimaan monipuolisesta ruoasta, joka on valmistettu sydämellä ja ammattitaidolla asiakasta ajatellen.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen