Siirry suoraan sisältöön

Catering hinta

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous haluamastasi palvelusta. Saat meiltä yksilöidyn tarjouksen, josta selviää jokainen yksityiskohta ja niiden tarkat hinnat.

Pyydä tarjous palvelusta

Ota yhteyttä lomakkeella ja pyydä tarjous

Kun mielessäsi on esimerkiksi catering Lohja voit pyytää meiltä tarjouksen pitopalvelusta. Siitä löytyy pitopalvelun hinta ja sen kaikki yksityiskohdat tarkasti eriteltyinä. Jätä meille tarjouspyyntö niin olemme sinuun yhteydessä laskettuamme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen haluamastasi palvelusta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Edullinen catering onnistuu helposti yrityksemme kautta. Catering hinnat ovat meillä edulliset ja selkeät. Meiltä saat tarjouksen niin pienistä kuin suuremmistakin juhlista aivan tarpeesi mukaan laskettuna. Otamme huomioon toiveesi ja voimme keskustella juhlien ajankohdasta, tarjottavista sekä alustavasta osallistujien määrästä, jotta saat mahdollisimman tarkan laskelman pitopalvelun hinnasta. Mikäli suunnitelmiin tulee jostain syystä muutoksia, voimme neuvotella niistä vielä erikseen.

Mikäli sinulla on tiedossa juhlat, joihin mietit esimerkiksi tarjottavaa ja ehkä myös juhlapaikkaa, ota meihin yhteyttä ja voimme suunnitella juhlat yhdessä. Voit ottaa yhteyttä lomakkeella ja me olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Jätä yhteydenottolomakkeen kautta meille yhteystietosi ja mahdollisesti sopivin aika yhteydenotolle niin otamme sinuun yhteyttä.  * Emme jaa tietojasi.

  Casalenin saama asiakaspalaute

  Catering hinnat

  Voin lämpimästi suositella Casalenia juhlien järjestäjäksi. Juhlat onnistuivat yli odotusten ja ruoka oli maukasta. Kiitos ammattitaitoiselle henkilökunnallenne. Kaikki vieraat kehuivat ruokaa ja tarjoilua. Tarjoilijat olivat todella kohteliaita ja ystävällisiä.
  Seija
  Catering-palvelu juhliin
  Olemme ottaneet perheen kanssa tavaksi käydä Casalenissa sunnuntaibrunssilla. On mukava nauttia maukkaasta brunssista miellyttävässä ympäristössä yhdessä perheen kanssa. Erityiskiitokset saavat kokit ja tarjoilijat, jotka ovat taitavia ja ystävällisiä.
  Pasi K.
  Sunnuntaibrunssi
  Järjestimme häät, jotka onnistuivat Casalenin avulla. Tilasimme ruoat ja tarjoilun sekä astiat juhliin ja kaikki sujui loistavasti. Hintakaan ei hirvittänyt, sillä saimme edullisen tarjouksen.
  Kia
  Juhlapalvelu

  Yrityksemme ylpeydenaiheet

  Yrityksen vahvuudet

  Pystymme tarjoamaan edulliset catering hinnat, sillä laskemme tarjouksen tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan. Hintaan ei sisälly piilokuluja tai turhia tuotteita tai palveluja. Otamme huomioon asiakkaan kaikki toiveet ja teemme tarjouksen niiden perusteella. Räätälöity tarjous mahdollistaa edulliset hinnat ja tietenkin myös onnistuneet sekä ikimuistoiset juhlat. Anna meidän hoitaa tarjoilu ja tarjottavat, niin voit itse keskittyä itse juhlaan ja vieraiden kanssa seurusteluun.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen