Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Catering-palvelut helposti yhdeltä sivustolta

Palvelut

Sunnuntaibrunssi

Sunnuntaibrunssi kuuluu monien viikonloppuun ja on jopa viikonlopun kohokohta. Tältä sivustolta löydät tiedon tarjoamastamme sunnuntaibrunssista. Voit nauttia brunssia joko oman perheen kesken tai kutsua vieraita kotiisi. Pääasia on, että ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi.

Palvelut

Juhlapalvelu

Juhlapalvelut kaiken kokoisiin juhliin

Juhlapalvelu tulee kysymykseen silloin, kun tiedossa ovat häät, hautajaiset, ristiäiset tai vaikkapa lasten syntymäpäiväjuhlat. Varmista upeat tarjottavat juhlapalvelun avulla!

Palvelut

Lounas Nummela

Jos etsit lounasta paikasta Nummela, voit löytää sen helposti tältä sivulta. Lounas Nummela antaa mahdollisuuden nauttia niin liharuoista kuin kasvisruoastakin. Kaikki ruokavaliot on siis otettu huomioon. Tutustu tällä sivulla, millaista lounasta sinä voit nauttia Nummelassa.

Ota yhteyttä

Täytä lomake jo tänään ja teemme tarpeitasi vastaavan tarjouksen.  * Emme jaa tietojasi.

  Lue asiakkaiden arvosteluja

  Palautteet asiakkailta

  Kun halusin järjestää läheisilleni sunnuntaibrunssin, käännyin puoleenne. Olen hyvin tyytyväinen siihen, että löysin tämän sivuston ja aion varmasti jatkossa käyttää palveluitanne uudelleenkin. Maistuva sunnuntaibrunssi jää sunnuntain aamupäivien perinteeksi, jolloin luodaan muistoja.
  Janna
  Sunnuntaibrunssi
  Olimme järjestämässä häitämme ja yritimme pitkään löytää yritystä, jonka kautta saisimme juhlapalvelut kuntoon. Onneksi sitten löysimme teidät. Olemme todella tyytyväisiä siihen, kuinka juhlapalvelut hoituivat ja miten saimme kaikki palvelut samasta paikasta.
  Hanna
  Juhlapalvelut
  Olin lähdössä päiväksi Nummelaan työasioissa ja pohdin pitkään, missä voisimme lounastaa yhdessä työkavereideni kanssa. Tämän sivuston kautta löysin parhaan mahdollisen lounaspaikan, missä oli saatavilla ruokaa kaikkien makuun. Olen tyytyväinen palveluun!
  Kati
  Lounas Nummela

  Yrityksen todistukset

  Laadukkaita juhlapalveluita ammattimaisesti toteutettuna

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen