Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Joutsela

Joutsela

  • tehnyt
Joutsela on kaunis paikka järjestää juhlia

Joutsela on varmasti etenkin jokaisen hääparin unelmapaikka hääjuhlan järjestämiseen. Se on vanha huvila, josta löytyy useita erilaisia saleja juhlien järjestämiseen. Huvila sijaitsee upean Hiidenveden rannalla. Se on rakennettu metsän reunustamalle paikalle, joka on kaunis ja rauhallinen. Huvila on rakennettu vuonna 1898. Siellä on järjestetty lukuisia hääjuhlia, syntymäpäiviä, yritysten konferensseja ja seminaareja. Pihassa on pieni kappeli, jossa voidaan suorittaa muun muassa vihkimisiä.

Joutsela ja sen tilat

Joutselassa on useita erilaisia tiloja ja saleja. Jokainen niistä soveltuu erilaisiin tilaisuuksiin. Mänty on sali, johon mahtuu yhteensä 36 henkilöä. Se on avara ja valoisa tila, jossa on suuret ikkunat. Siellä on myös videotykki ja valkokangas. Kaarna puolestaan on elegantti sali. Se sopii erityisen hyvin juhlien järjestämiseen.

Kuusi on tila, jossa voi kohottaa alkumaljoja ja ottaa vieraita vastaan. Illalla sitä voidaan käyttää muun muassa musiikin esittämiseen. Catering Lohja luonnistuu myös Joutselan pihalla. Pihalla voi järjestää erilaisia tilaisuuksia aina häistä kokouksiin. Piha-alueelle voi kutsua yhteensä 300 vierasta. Pihalla sijaitsee kappeli, joka on kooltaan pieni, mutta sopii pienen seremonian järjestämiseen.

Joutselan menut

Joutselassa on ajateltu myös tarjoilua. Menut laaditaan kunkin asiakkaan tarpeisiin vastaavaksi. Muun muassa BBQ-menu, häämenu, ja American style- brunssi ovat suosittuja menuja erilaisissa juhlissa. Kaikki menut ovat saatavilla myös vegaanisina tai osittain vegaanisina. Joutselan herkulliset pääruoat, alkupalat, jälkiruoat ja kakut takaavat onnistuneet juhlat.

Avainsanat:
Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen