Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Näin syntyy helppo brunssi

Näin syntyy helppo brunssi

  • tehnyt
Herkullinen brunssi

Yksinkertainen ja helppo brunssi on nopea valmistaa. Lämpimiksi vaihtoehdoiksi voit loihtia riisipiirakoita, paistettua munaa ja pekonia, papuja sekä erilaisia makkaroita. Munavoi riisipiirakoiden päälle on perinteisin vaihtoehto. Voit myös paistaa lettuja tai vohveleita. Suolainen pannukakku on myös kasvattanut suosiotaan brunsseilla. Suolaisen pannukakun täytteeksi voi laittaa esimerkiksi lohta, jauhelihaa tai kinkkua. Lämpimät kasvisruoat ovat hyvä vaihtoehto, mikäli brunssille osallistuu henkilö, jolla on allergioita tai hän ei syö lihaa.

Herkullinen ja helppo brunssi hedelmillä

Brunssin suolaisten lämpimien ruokien lisäksi tuoreet marjat tuovat makeutta ateriaan. Marjoja voi lisätä puuron tai vohveleiden päälle ja niistä voi tehdä myös herkullisen smoothien. Tuorepuristettu appelsiini- tai omenamehu maistuvat lähes jokaiselle ruokailijalle. Hedelmäsalaatti on oiva vaihtoehto, jos ruokailijoita on paljon ja brunssi toteutetaan buffet -tyylisesti. Vesimelonin kuoresta saa tehtyä kauniin kulhon hedelmäsalaatille.

Sunnuntaibrunssi on yleisin, sunnuntai sopii brunssien järjestämiseen. Työ- tai kouluviikko on takanapäin ja ystävien sekä perheen kesken on mukava istua rauhoittumaan sekä nauttimaan yhdessäolosta. Brunssin voi toteuttaa nyyttikestimäisesti, jokainen voi tuoda mukanaan jotakin syötävää. Ruokavaihtoehdoissa on hyvä huomioida esimerkiksi erityisruokavaliot ja allergiat. Niistä on hyvä ottaa selvää jo kutsuja lähetettäessä.

Casalenin sunnuntaibrunssi

Jos olet kiireinen, matkustat tai et koe olevasi keittiössä vahvimmillasi, voit tulla meille brunssille. Loihdimme brunssipöytään laajan valikoiman suolaisia ja makeita ruokavaihtoehtoja, josta löytyy jokaiselle jotakin. Meillä on pitkä ammattitaito ruoanvalmistuksen saralla ja palvelemme asiakkaitamme sydämillämme. Räätälöimme makusi mukaan brunssillenne herkullisen menun ja pyrimme toteuttamaan kaikki toiveesi.

Avainsanat:
Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen