Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Parhaat ravintolat Nummelassa

Parhaat ravintolat Nummelassa

  • tehnyt
Nummelasta löydät hyvät ruoat.

Useat ravintolat Nummelassa keskittyvät tarjoilemaan hyvää ruokaa ja joskus jopa vähän eksoottisempiakin vaihtoehtoja. Ravintola Bihani on nepalilainen ja tämän ruokakulttuurin pohjalla onkin jonkinlainen yhdistelmä Tiibetiä sekä Intiaa. Tosin nepalilaisuus tuo myös omat piirteensä. Jotkut mausteet ovat siitä hyvä esimerkki. Tyypillinen nepalilainen ateria koostuu vihanneksista, riisistä sekä linssikeitosta. Suomessa tarjottavat kana ja lammas eivät ole luonteenomaisempia nepalilaisia arkiruokia.

Ravintolat Nummelassa, Invar ja Ismet

Ristorante Invar on italialaishenkinen, upea kohtaamispaikka ja täällä voikin aistia rakkauden Italiaa kohtaan. Tarjolla on maistuvia lounaita tai mikä onkaan mukavampi kuin viettää iltaa ystävien kesken illallisen sekä viinin merkeissä. Lounaslista on monipuolinen, mutta a la carte on hyvin italialaistyyppinen kuten kuulukin. Pääruoaksi voi valita esimerkiksi risottoa tai paistettua siikaa hummerivalkoviinikastikkeella. Kun italialaisesta ravintolasta on kyse, niin jälkiruoka voi olla tietenkin tiramisu.

Ravintola Ismet on omiaan silloin, kun mieli tekee pizzaa tai kebabia. Tosin vaihtoehtona on myöskin maittavat, todella herkulliset burgerit. Tarjolla ovat myöskin pihvit sekä leikkeet. Lounas Nummela sekä muut ruokapaikat tarjoavat paljon vaihtoehtoja, joten ruokaa ei tarvitse lähteä etsimään Nummelaa kauempaa. Parasta onkin se, että makuvaihtoehtoja onkin tarjolla pitkin ja poikin maailmaa, joten aina voi kokeilla jotakin uutta makunautintoa.

Nummelan kiinalainen ravintola

Heng Feng on kiinalainen ravintola, joka tarjoaa hyvin perinteistä kiinalaista ruokaa. Perinteisiä alkuruokia ovatkin kevätkääryleet, äyriäiskeitot sekä Peking keitto. Kiinalaisessa ravintolassa on tarjolla paljon meren antimia sekä kanaruokia. Meille suomalaisille on myös hyvin tuttu vaihtoehto Pekingin ankka. Kiinalaiseen ruokaan kuuluvat tärkeänä osana erilaiset kastikkeet, jotka tuovat makua myös riisiin. Makunystyröitä kutittelevat myös erilaiset kasvisruoat. Friteerausta käytetään ruokien tekemisessä, se toimiikin hyvin pääruuista jälkiruokiin.

Avainsanat:
Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen