Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Vegaaniset tarjottavat juhliin

Vegaaniset tarjottavat juhliin

  • tehnyt
Marjainen juustokakku.

Vegaaniset tarjottavat ovat suosittuja ja yleisiä juhlatarjottavia. Moni noudattaa vegaanista ruokavaliota, mutta vegeruoat maistuvat usein yhtä hyvin muillekin. Vegaaniruokien valmistaminen vaatii enemmän suunnittelua, mutta vaihtoehtoja on silti paljon. Moni klassikkojuhlaruoka esimerkiksi on vegaaninen tai on helppo muokata vegeversioksi. Tarjoamme sinulle seuraavaksi vinkkejä vegaanisia juhlaruokia varten. Poimi niiden joukosta suosikkisi ja ota meihin yhteyttä tarjottavien järjestämistä varten.

Vegaaniset tarjottavat suolaisista makeisiin

Täyttävät salaatit ovat yleisiä juhlissa. Perunasalaatti tai kreikkalainen salaatti sopii myös vegaaneille, kunhan ne valmistetaan vegaanisista ainesosista. Kreikkalaisessa salaatissa voidaan käyttää esimerkiksi vegaanista fetajuustoa. Lisäksi sopivia suolaisia tarjottavia voivat olla vegaaniset tofupyörykät lisukkeiden kanssa tai tuhti, suolainen piirakka. Monista perinteisistä juhlaruuista saa myös muokattua helposti vegaanisia versioita.

Vegaaninen juustokakku on hyvä vaihtoehto makeaksi herkuksi juhliin. Juustokakusta saa koristelemalla mitä näyttävimmän ja erilaisiin juhlatilaisuuksiin sopivan kakun. Erilaiset vegaaniset kahvikakut, pullat, korvapuustit ja hedelmä- tai marjamousset sopivat moniin juhliin. Juhlapalvelu voi myös auttaa aina tarvittaessa suunnittelemaan tarjottavat tilaisuuteesi. Sinun ei siis ole pakko hoitaa kaikkea itse.

Monia vaihtoehtoja juhliin

Juhlatarjoiluissa on myös vaihtoehtoja se, että valmistetaan ruokia usealle erilaiselle ruokavaliolle. Tällöin vegaaneilla voi olla oma alku-, pää- ja jälkiruokansa sekä sekasyöjille omansa. Kannattaa kuitenkin ottaa selvää tällaisen juhlakattauksen hinnasta etukäteen. Joskus voi olla edullisempi vaihtoehto valita ruuiksi vaihtoehtoja, jotka sopivat kaikkiin ruokavalioihin tai vaikkapa allergioihin katsomatta.

Avainsanat:
Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen