Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Heng Feng Nummela on kiinalainen ravintola

Heng Feng Nummela on kiinalainen ravintola

  • tehnyt
Heng Feng Nummela -ravintolan annokset vievät makumatkalle kauas.

Kiinalainen ravintola voi olla paljon muutakin kuin friteerattuja banaaneja ja paistettua kanaa riisin kera, vaikka ei niissäkään mitään vikaa ole. Heng Feng Nummela on paikkakunnan ensimmäinen kiinalainen ravintola ja tarjoaa monipuolisen kattauksen kiinalaisia makuja ympäri Kiinaa. Maa on niin laaja, että sen eri osissa syödään hyvinkin erilaisia ruokalajeja Sichuanin mausteisuudesta Shanghain makeisiin makuihin. Omat suosikit löytyvät kokeilemalla.

Heng Feng Nummela tarjoaa laajan kattauksen vaihtoehtoja

Ruokalistalta löytyvät alkuruuat kevätkääryleineen, merenantimet jättikatkarapuineen sekä kana- ja liharuuat monine kastikevaihtoehtoineen miedosta mausteisempiin makuihin. Ruokalista on laaja eli yhteensä annoksia on 67. Mikäli valinta on vaikea, voit tilata useamman erilaisen pienen annoksen tai jakaa annokset seurueen kesken kiinalaiseen tapaan. Jos haluat, voit ottaa annokset myös mukaasi.

Parhaat ravintolat Nummelassa ovat suurkaupungin tasoa. Ne panostavat laatuun ja palveluun, jota ilman varsinkaan pienellä paikkakunnalla on vaikea menestyä. Kiinalaiseen kulttuuriin kuuluu, että aterian äärellä viihdytään pitkään ja tähän myös Heng Feng on viihtyisyydellään panostanut. Ateria kiinalaisessa ravintolassa ei ole vain nälän tyydyttämistä, vaan hetki, jolloin ehditään kysellä ja kertoa kuulumiset.

Kokeile rohkeasti uutta

Kiinalainen keittiö jaksaa yllättää yhä uudelleen, jos sille vain antaa mahdollisuuden. Liian tulisia makuja ei kannata pelätä, sillä reseptiikka on sovitettu suomalaisen suuhun sopivaksi. Myös henkilökunta auttaa mielellään ja vastaa kysymyksiin. Kokeile myös syömäpuikkoja veitsen ja haarukan sijaan. Puikoilla syöminen on yllättävän helppoa ja mielenkiintoista.

Avainsanat:
Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen